BILDER: Hope AW11

Svenska   Hope, som tilldelades   Damernas världs ärofyllda pris   Guldknappen förra året, inspireras av typiskt svenska omgivningar och kultur i sin höstkollektion för 2011. Sjömän på ishavet är en av inspirationskällorna.
Hope har valt att inte ha en traditionell catwalkvisning till denna kollektion, utan valde istället att visa upp en film på Bonnier konsthall i Stockholm. Filmen utspelar sig på en båt, där besättningen bär Hope-kläder. Allt för att visa på den isande kyla och råhet som karaktäriserar kollektionen, och Sverige. 

För Hope är det viktigt med integiritet, och signaturstilen utgår ofta från arbetarkläder och uniformer, något som verkligen går igen i skepparkavajer, skräddade kappor och byxor med revärer.
För filmen (som du kan se här: HOPE GÅR TILL SJÖSS) har Hope castat modeller som stämmer överens med den svenska kulturen av öppenhet och variation.
Vill du ta en närmare titt på looksen som förekommer i filmen? Klicka dig vidare här: 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!