Bildspel: Dramatisk höstkollektion hos H&M 2013

Idag fick Damernas Världs moderedaktion en närmare titt på H&M:s höstkollektion 2013. Designteamet har mixat skräddat med kvinnlig glamour och färgerna var workwear-inspirerade i svart, grått, khaki och offwhite. Kläderna visades först i Paris under modeveckan tidigare i år och kommer ut från den 5 september, både online och i cirka 200 butiker.

"H&M:s höstkollektion är otroligt inspirerande. Här finns alla höstens nyckelplagg som kan mixas och matchas för att skapa en personlig stil. Jag kände mig väldigt stolt när jag såg dem på catwalken i Paris och ser nu fram emot när plaggen lanseras i butik i september", säger Ann-Sofie Johansson, H&M:s designchef. 

DV:s Martina Bonnier blev förälskad i klänningen som hon håller i på fotot ovan. Nedan finns ett bildspel för den som vill ta en närmare titt på resten av kollektionen.Foto: Sania Claus Demina

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!