Foto: webphotographeer

Björn Borg bjuder in allmänheten till modeveckan – så får du biljett

Har du alltid drömt om att få gå på Stockholms modevecka? Nu har du chansen! Björn Borg bjuder nämligen in allmänheten till sin visning.

Visningen sker på Kungliga Tennishallen den 31 augusti klockan 20.00 och är en hommage till tennislegenden Björn Borg – och samtidigt en lansering av ”Björn Borg Signature Collection”.

– Jag vill inte avslöja för mycket inför visningen, men jag tror ingen besökare kommer gå därifrån besviken. Visningen sker på centrecourten på Kungliga Tennishallen i Stockholm – en visningsarena som hyllar vårt arv och är dessutom en historisk plats. Som vanligt när vi visar bjuder vi på något storartat och vi ser framemot att göra det för en fullsatt arena, säger Jonas Lindberg Nyvang, marketing director på Björn Borg.

Kollektionen som kommer visas upp har enligt modemärket stark anknytning till filmen Borg, ett drama om Björn Borgs liv och tenniskarriär som har biopremiär den 6 september. Plaggen i kollektionen består av uppdaterade klassiker med tidstypiska detaljer från 70-talet,och släpps i limiterad upplaga i butik och på bjornborg.com direkt efter visningen.

Vill du gå på visningen? Anmäl dig då senast den 25 augusti genom att klicka här. 300 gratisbiljetter finns tillgängliga och det är först till kvarn som gäller!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!