Artikeln innehåller annonslänkar

Cassandra Lindblom tipsar om vårens basgarderob till budgetpris!
Cassandra Lindblom tipsar om vårens basgarderob till budgetpris!

Budgetexperten: ”9 plagg till vårens basgarderob – alla kostar under 500 kronor”

Damernas Världs budgetexpert Cassandra Lindblom tipsar om plagg som platsar i vårens basgarderob – och alla kostar under 500-lappen.

Basgarderoben är en ständig favorit jag alltid återvänder till när jag har har klädkris. En enkel kavaj, en t-shirt och ett par tidlösa jeans i kombination blir en helrätt look på nolltid, som jag enkelt toppar med en scarf eller en snygg väska för att ge ett mer uppdaterad intryck. 

Inför våren har jag scannat av det enorma utbudet hos webbshoparna för att plocka ut nio favoriter som passar helrätt i basgarderoben. Det bästa? Alla plagg kostar under 500 kronor – och ja, du kan matcha alla med varann för en enkel och tidlös look.

LÄS OCKSÅ: Budgetexperten: ”Bästa reorna och rabatterna på nätet just nu!”

1. Dubbelknäppt kavaj från H&M

En av mina absoluta vårfavoriter är en kavaj i kombination med jeans, sneakers och en avslappnad t-shirt. Den här beige kavajen från H&M är ett självklart budgetkap. Läs mer och köp här.

Dubbelknäppt kavaj från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

2. Enkel t-shirt från Arket

En självklar byggsten i basgarderoben är en snygg t-shirt med enkla snitt. Den här från Arket är en exakt sådan och matchas lika enkelt med jeans som med kjol eller skinnbrallor. Läs mer och köp här.

T-shirt från Arket. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

3. Plisserad kjol från Gina Tricot

Den plisserade kjolen är ett självklart vårtecken för mig, likt den här från Gina Tricot. Den matchas avslappnad med t-shirt eller uppklätt med kavaj och klackar. Läs mer och köp här.

Plisserad kjol från Gina Tricot. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

4. Sneakers från Nly Shoes

Ingen vår utan ett par vita sneakers! Är du på jakt efter ett par nya till budgetpris kan jag rekommendera de här chunky pjucksen signerade Nly Shoes. De är inte bara prisvärda – de är riktigt snygga också! Läs mer och köp här.

Sneakers från Nly Shoes. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

5. Stickad tröja från Cubus

En stickad tröja är en självklar garderobshjälte, särskilt på våren när det gärna blir lite kallare mot kvällen. Den här stickade tröjan från Cubus med lätt ballongärm är din att älska i åratal framåt med dess tidlösa look. Läs mer och köp här.

Stickad tröja från Cubus. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

6. Avslappnade jeans från H&M

Basgarderoben består av ett par tidlösa jeans. Modell är upp till dig, det enda kravet är att du ska trivas i dem! Mitt hjärta dunkar lite extra för avslappnade jeans i tider som dessa, likt de här från H&M. Jag matchar dem gärna med en blus eller en enkel t-shirt. Läs mer och köp här.

Jeans från H&M. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

7. Scarf från Kappahl

Scarfen är det perfekta komplementet till basgarderoben. Ha den i håret, kring halsen eller som bälte – det lyfter din look på nolltid. Den här från Kappahl är en perfekt budgetfavorit. Läs mer och köp här.

Scarf från Kappahl. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

8. Blus från Gina Tricot

En vit skjorta eller blus är en viktig grund i basgarderoben. Jag investerar gärna i modeller som den här från Gina Tricot med iögonfallande knappdetaljer. Läs mer och köp här.

Blus från Gina Tricot. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

9. Väska från Carin Wester

Ej att förglömma – en tidlös väska! Den här från Carin Wester rymmer allt du kan behövas bära runt på, och lite till! Dess design gör den älskvärd både idag och om tio år! Läs mer och köp här.

Väska från Carin Wester. Klicka på bilden och kom direkt till plagget.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!