Busnel höst/vinter 2013

Kön ringlade sig lång då det var dags för Busnel med designern Marina Kereklidou i spetsen att visa höst/vintermode 2013. Denna säsong var det ryttartema som stod på schemat. Modellerna travade ut på catwalken stylade med hästsvansar, ridhjämar och stora höga stövlar. I kollektionen syntes Busnels typiska röda färg tillsammans med höstigt gul. Stickat blandades med skinn och siden och ridbyxor syntes bredvid vippiga kjolar.

Kika på kollektinen som visar klassiskt Busnel på ett uppdaterat vis genom att klicka på bilderna nedan. Efter klicket finns dessutom en intervju med Marina Kereklidou där hon berättar om kollektionen.Hur kom det sig att det blev ryttarvärlden som inspirerade, har du ridit själv?- Nej det är en värld jag absolut inte känner till och därför fascineras jag av den.

Vad är nytt för Busnel den här säsongen?- Formen är förändrad. Sist var silhuetten rak och ren, nu har vi jobbat med antingen konkava eller konvexa former. Tajt i midjan med stora kappor fyllda av volym eller korta små tajta jackor.  
Vilken är din egen favorit i kollektionen?
- Ridbyxorna såklart och den lilla gula strukturerade tröjan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!