Calypso St. Barth designar för Target

Amerikanska budgetkedjan  Target  förvånar alltid med sina designsamarbeten. Några av de som har designat för kedjan är inga mindre än  Proenza Schouler ,  Rodarte ,  Alexander McQueen ,  Luella Bartley  och  Erin Fetherston

För några veckor sedan släppte Target även en samarbetskollektion med amerikanska  William Rast  (William Rast för Target), en kollektion som finns till försäljning fram till den 22 januari 2011. 

Nu annonserar Target om ännu ett designsamarbete. Denna gång med  Calypso St. Barth , som främst är kända för sina strandkläder. Kollektionen släpps i butik den 1 maj 2011 och innehåller såväl kläder som accessoarer och inredning. 

Priserna ligger mellan 15 - 570 kronor. Kollektionen släpps endast i Amerika, men har du vägarna förbi Staterna vid tidpunken, missa inte att kika in. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!