Caroline Blomst lanserar sitt eget modemärke

Modebloggaren Caroline Blomst lanserar nu sin första kollektion under eget namn.  Caroline är känd både i Sverige och internationellt för sin inspirerande modeblogg med läckra streetstyle-outfits. 

Idéen till kollektionen började med att Caroline inte kunde hitta den perfekta läderjackan och bestämde sig för att designa den själv, hon blev så nöjd att hon ville beställa fler och snart var tanken på en hel kollektion född. 

Resultatet är tio plagg och en accessoar, baserade på de plagg som Caroline haft svårt att hitta till sin egen garderob.
– Jag bestämde mig för att hålla kollektionen enkel och minimalistisk men också lite sexig. Jag har designat allting själv och arbetar enbart med bra material som jag själv vill bära.

Resultatet är en kollektion med tio plagg och en accessoar, materialvalen går i denim, kashmir, skinn, päls och linne och priserna rör sig mellan 500 kronor och 4500 kronor. 

Kollektionen släpps i slutet av augusti och säljs då på Carolineblomst.com

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!