Caroline Winberg designar kollektion för Ellos – se plaggen här

Toppmodellen Caroline Winberg släpper i vår ett designsamarbete med Ellos varumärke Joelle. Kollektionen kombinerar strand och stad – och skandinaviskt enkelhet med italiensk riviera.

Designsamarbetet mellan Ellos varumärke Joelle och 

Caroline Winberg lanseras i maj och innehåller sommarplagg för både lata dagar vid stranden strand och pulserande storstadsliv. Rött, blått och vitt är färgerna som dominerar kollektionen – som består av allt från omlottklänningar, kaftaner, stickade linnen och vida byxor och en bikini.

– För mig har det varit viktigt att göra en kollektion som passar alla. Bärbara plagg som fungerar lika bra i staden som på stranden, dag som kväll. Jag har levt ur en resväska i över 17 år, så jag prioriterar alltid kläder jag kan ha med mig precis överallt. Det ska vara lätt, bekvämt och chict, säger Caroline Winberg.

Kollektionen lanseras vecka 19 på ellos.se och plaggen kommer att finnas i storlek 34-52 och kosta mellan 149 och 799 kronor.

– Min favorit ur kollektionen är den vita hellånga klänningen som jag kommer att bära med den höga bikinitrosan under och jag älskar även den prickiga klänningen som passar alla tillfällen, säger Caroline Winberg.

Caroline Winberg x Ellos Joelle – se hela kollektionen här:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!