Cartier öppnar sin första svenska butik – här ligger den

Hörde vi lyx? Franska Cartier slår nu upp sin första nordiska butik i Stockholm – och vi vet vart den öppnar!

Nu är det dags för ännu ett nytt märke att etableras i Bibliotekstan, nämligen franska juvelerarfirman Cartier. Under hösten 2018 kommer Cartier att öppna sin första butik i Norden på Smålandsgatan 8 i Stockholm.

Anrika Cartier grundades i Paris år 1847 av Louis François Cartier. Cartier erbjuder exklusiva armbandsur, smycken, parfymer och pennor. Flaggskeppsbutiken på 200 m² i Bibliotekstan kommer att innehålla Cartiers hela koncept med fokus på smycken, klockor och juveler. Cartier är ännu ett steg i Hufvudstadens strategi att utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta destination för svenskt och internationellt mode.

– Vi är stolta över att få hälsa Cartier välkommen till Bibliotekstan och Stockholm för sin första butik i Norden. Cartiers nya flaggskeppsbutik blir ett viktigt inslag i vår strategi att utveckla Bibliotekstan till Stockholms självklara mötesplats med det bästa inom svenskt och internationellt mode tillsammans med levande restauranger och caféer”, berättar Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik Stockholm, Hufvudstaden.

LÄS OCKSÅ: Franska modehuset Sandro kommer till Sverige

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!