Céline öppnar i Stockholm – blir första butiken i Norden

En månad efter att Chanel slog upp sina portar i Sverige kommer nu nästa härliga modenyhet: Det franska modehuset Céline, bland annat känt för sina vackra väskor, ska öppna sin första nordiska butik – i Stockholm!

Céline är ett av de mest trendsättande modehusen just nu. Första stoppet på våra utlandssemestrar är ofta en av deras butiker, om inte annat för att fönstershoppa och drömma oss bort. Nu behöver vi inte längre vänta tills vi kommer utomlands – Céline öppnar snart sin första butik i Norden.

Céline får fina grannar i Stockholm

Butiken kommer att ligga på Mäster Samuelsgatan 5, vid Stureplan i Stockholm.

– Céline har stått på vår önskelista länge och därför känns det extra kul att få välkomna dem till Bibliotekstan, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Céline får riktigt fina grannar då butiken kommer att ligga sida vid sida med Chanel, Louis Vuitton, Stella McCartney och Marc Jacobs.

Vill du får fler härliga modenyheter direkt i ditt flöde? Gilla Damernas Värld på Facebook så missar du inget!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!