Cheap Monday öppnar shop för sina fans

På fredag den 24 augusti klockan 12.00 slår Cheap Monday upp portarna till sin nya pop-up-butik på nätet. Där kommer de att sälja plagg ur sin kommande vårkollektion innan plaggen ens visats upp på Mercedes-Benz fashion week (som kickar i gång månaden den 27 augusti).

Cheap Monday lanserades 2004 och det dröjde inte länge förräm varenda Stockholms-hipster sportade deras tighta, dödskallejeans. Sedan dess har det hänt mycket och nu är det alltså dags för nästa steg. För att få tillträde till Cheap Monday Sneek Peek Shop måste du vara medlem i deras grupp på Facebook. Då kommer du att få tillgång till en kod, som gör att du har möjlighet att gå klädd i deras vårplagg redan i höst och vinter. Innan kollektionen släppts i butik.
– Våra fans runt om i världen är mycket viktiga för oss och vi vill ge dem en chans att köpa våra nya ss-13- kollektion före alla andra. Cheap Monday Sneak Peek Shop är ett tack för deras stöd, säger Ann-Sofi Back Creative Design Creator på Cheap Monday i ett pressmeddelande.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!