Artikeln innehåller annonslänkar

Chefredaktör Jonna Bergh listar sina måste ha-köp under Black Friday.
Chefredaktör Jonna Bergh listar sina måste ha-köp under Black Friday.

Chefredaktören: ”Trendsäkra plagg att investera i under Black Friday”

Damernas Världs chefredaktör Jonna Bergh tipsar om trend- och stilsäkra plagg att slå till på under Black Weekend-helgen.

Under Black Weekend-helgen satsar jag på snygga plagg med det lilla exta – puffiga ärmar, roliga tryck eller smarta funktioner. Dessa fynd håller mig trendsäker hela vintern och sprider glädje till min garderob.

Psst! Kom ihåg att göra hållbara val och inte köpa något i onödan under reahelgen. Läs vår eko-redaktör Marika Cederlunds bästa reatips och shoppa med gott samvete: Så shoppar du miljösmart under Black Friday-rean 

Topp från Carin Wester. ”Oerhört chic topp som trots sin enkelhet ger stor effekt på din outfit - på ett magnifikt sätt!”

Läs mer och köp här. 

Stövlar från Arket. ”De perfekta stövlarna - perfekt vidd i skaftet och perfekt höjd på klacken.  De här och ett par smala jeans och en kavaj – mums! (Jag har dem själv redan faktiskt, men om jag inte redan köpt dem skulle jag köpa dem.)

Läs mer och köp här. 

Tröja från Totême. ”Jag har den här i svart redan, men vill även ha den i färgen ”elefant”. Snygg både på jobbet och på festen.”

Läs mer och köp här. 

Halskejda från Edblad. ”Trendifierar ALLA plagg - från t-shirt till komstymlooken… En massiv guldkedja är smycket med stort S den här säsongen.”

Läs mer och köp här. 

Klänning från Rotate. ”Nyårsblåsan fixad!”

Läs mer och köp här. 

T-shirt från H&M. ”Älskar WHAM! Det här blir min jultröja i år.”

Läs mer och köp här. 

Huva frå Cos. ”Vill ha en sådan här och sätta under allt! Chict och sportigt på samma gång. Kul stylingplagg som gör garderoben enormt mycket större – dessutom praktisk.”

Läs mer och köp här.

Topp från Gina tricot. ”Älskar off-shoulder! Sexigt men ändå påklätt och varmt. Och så viker man bara upp den innan du sätter på dig rocken så skyddar den bra i halsen.”

Läs mer och köp här. 

LÄS MER: Bästa fynden under Black Friday – Damernas Världs modechef tipsar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + Clarins produkter & necessär. Köp nu!