Artikeln innehåller annonslänkar

Chunky boots - vårens snyggaste och smartaste skor.
Chunky boots - vårens snyggaste och smartaste skor. Foto: Jason Lloyd Evans

Chunky boots - de enda skorna du behöver i vinter! (Och i vår!)

Med säsongens trendsäkra, rediga sulor behöver du inte oroa dig för oväntade halkolyckor. Chunky boots med traktorsula ger dessutom en ballare stil på direkten – vare sig du bär dem till klänningen, kappan eller skinnbyxorna.

Har du också varit sugen på rejäla boots med traktorsula à la Balenciaga eller Gannis Country Støvler? Så kallade chunky chelsea boots eller tractor boots finns numera i en uppsjö av inspirerande modeller; med höga skaft, låga skaft och med olika profil och höjd på själva sulan. Ett par boots med chunky traktorsula håller dig inte bara torr om fötterna och stadig på marken - de adderar precis rätt rockig attityd! Här listar vi 8 par chunky traktorboots vi gärna klickar hem online: 

Chunky boots i vegetabiliskt garvat läder 

Chunky boots från Arket.

Boots med rediga sulor som är gjorda i vegetabiliskt garvat läder. Elastisk ”strumpa” runt ankeln gör dessa skor smidiga att ta av och på. Chunky-Sole leather boots från Arket. Mer info och köp här (länk till Arket.)  

Ekotipset! Vegetabiliskt garvat läder, eller kromfritt som det även kallas, har behandlats med bark istället för med tungmetallen krom – vilket gör det till ett mer ekovänligt val. 

Chunky boots med extra hög sula från Prada

Boots med traktorsula från Prada.

Bootsen från Prada har extra hög plattform och rejäl traktorsula. Gjorda i kavlskinn och med elastiska sidor och hällor. Mer info och köp här (länk till Net-a-porter.)  

Stylingtips! De grova kängorna kontrasteras fint mot mjukare plagg som den korta volangklänningen eller kostymbyxorna (som gärna får stylas instoppade i skorna!)

Höga chunky boots i skinn 

Chunky boots från Rizzo.

Chunky boots med traktorsula i gummi och med lite högre skaft. Resor på sidorna och hällor bak och fram. Ami chunky boots från Rizzo. Mer info och köp här (länk till Rizzo.)  

Chunky chelseaboots i konstläder 

Chelseaboots från H&M.

Höga boots med stadig sula i veganvänligt alternativ (bootsen är gjorda i läderimitation.) Ett budgetkap från H&M. Mer info och köp här (länk till H&M.)  

Höga traktorboots från Vagabond 

Boots med traktorsula från Vagabond.

Höga boots i skinn med snygg effekt på baksidan. Rejäla sulor och resor i sidorna och smarta hällor bak. Vagabond, Cosmo 2.0 low heel chunky. Mer info och köp här (länk till Åhléns.) 

Chunky boots med liten klack 

Chunky boots från Agnes Cecilia.

Visst kan man ha en liten klack på sina traktorboots! Här är en variant i skinn med extra högt skaft, elastiska sidor och hällor. Boots munic elastic från Agnes Cecilia. Mer info och köp här (länk till Ellos.)  

Rejäla boots från Bottega Veneta

Boots från Bottega Veneta.

Perfekt när det är slaskigt ute! Dessa skinnboots är skyddade med gummi längs foten och har en genomskinlig gummisula av rejäl storlek. Rubber-trimmed chelseaboots från Bottega Veneta. Mer info och köp här (länk till Net-a-porter.) 

Chunky chelseaboots från Cos 

Chunky boots från Cos.

Här är ett par höga boots i skinn med extra mycket elastisk resor på baksidan, passande om du har svårt att komma i och ur höga boots. Chunky leather chelsea boots från Cos. Mer info och köp här (länk till Cos.)  

LÄS MER: Vårens bästa jackor och kappor! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!