Club Monaco har slagit upp portarna i Stockholm

Som vi berättat tidigare i veckan samarbetar det kanadensiska märket Club Monaco nu med Erickson Beamon. Resultatet? Ett helt gäng med vackra smycken som kommer att finnas till försäljning i några av Club Monacos butiker. 

En glädjande nyhet för alla som känner sig sugna på detta samarbete, är att kedjan nu slagit upp portarna i Sverige. Livsstilsmärket Club Monaco öppnade sin första butik på svensk mark i slutet av augusti, närmare bestämt i Mood-gallerian i Stockholm. Det är deras första butik i Skandinavien. 

Sedan starten i Toronto 1985 har företaget gjort sig kända för att mixa vintagemode med moderna plagg. De har samarbetat med fotografer som Walter Chin, Peter Lindbergh och nu senast Tommy Ton. Tommy Ton, som även driver modebloggen Jak & Jil, designade dessutom två stycken väskor för Club Monaco i våras. 

Om du är nyfiken på varifrån företaget hittar all sin inspiration, så kan du besöka deras blogg Culture Club. Där kan man även ta del av det senaste inom design, mat, mode och konst. 

Är du sugen på att se hur Club Monacos höstkollektion ser ut, klickar du bara på bilderna här nedan. Visst verkar det lovande?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!