COS LANSERAS I SVERIGE!

Äntligen! Efter år av spekulationer och längtan står det klart. COS , Collection of Style, kommer att öppna butik i Sverige. Den första butiken kommer slå upp portarna under sommaren 2011, och erbjuda kollektioner för dam, herr och barn. 

COS, som är svenska modekedjan H&M :s lite mer klassiska och exklusiva kedja, finns tidigare i Storbritannien, Tyskland, Nederländerna, Danmark, Frankrike, Spanien, Belgien och Irland. Men inte i Sverige, vilket många har tyckt varit konstigt, eftersom COS-stilen rimmar så bra med den så kända skandinaviska och minimalistiska looken. 

Det omtyckta COS har varit en given destination för modeintresserade svenskar, på grund av sin karaktäristiska, stilrena och tidlösa design.  

Den nya COS-butiken kommer att ligga på Biblioteksgatan i Stockholm och kommer att erbjuda kläder, accessoarer (skor, bälten och smycken) och en serie med "likeables" som CD:s, böcker och tidningar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!