COS öppnar (äntligen) i Sverige

Som vi har undrat, spekulerat och förvirrat frågat oss "när?". Men nu är stunden kommen. Den svenskägda modekedjan COS öppnar på hemmaplan!
- Det tog lång tid för att vi ville hitta rätt lokal, med rätt läge, och till slut så hittade vi den här lokalen, på Biblioteksgatan i Stockholm, säger Karin Gustafsson, chefsdesigner på COS dam.

Det är på fredag den 20 maj 2011, som portarna slår upp till H&M-ägda konceptet COS, Collection of style, på Biblioteksgatan i Stockholm.
Och butiken blir stor. Faktiskt den största COS-butiken i världen. Två plan fördelade på 566 kvadratmeter är inrett i enlighet med märkets design - modernt, naturligt och tidlöst.
Inledningsvis kommer 2011 års vår- och sommarkollektion trängas på butikens galgar och tillsammans erbjuda COS kompletta sortiment, med dam-, herr- och barnplagg.

COS kreationer är högt älskade, och butiken har varit ett givet semestermål för modeintresserade på Europa-semester. Anledningen? Enkla snitt, spännande detaljer och underbara material.  
- COS kläder är tidlösa, och för oss är det viktigt hur kläderna känns, både på utsidan och insidan, säger Karin Gustafsson. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!