Dagmar lanserar ... cykel

Det svenska märket Dagmar – som vann Damernas Världs Guldknappen 2011 – samarbetar med cykelmärket  Themocracy och lanserar i vår en ... cykel.
Dagmar blandar ofta in dos en välvilja att göra världen lite bättre i sina kollektioner, så att ha en alldeles egen miljövänlig cykel kommer inte direkt som någon överraskning.  Tidigare har Dagmar bland annat skapat en välgörenhetskampanj för utsatta kvinnor och designade Rosa bandet förra året, 2012

Men nu är det alltså miljön som är i fokus. 

Cykeln som Dagmar tagit fram i samarbete med Themocracy är inspirerad av Dagmars vårkollektion 2013 – bioarchitecture – som i sig är inspirerad av organiska former och high-tech. 

Dagmar är inte det första modemärket som har designat sin egen cykel. Modehus som Chanel, Fendi och Missoni har också gjort sin alldeles egen cykel. För att inte tala om svenska Acne,  J.Lindeberg, och Our Legacy. 

Dagmar x Themocracy-cykeln kostar 7 500 kronor och finna att köpa på Themocracy.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!