Foto: All About Fashion

Välkommen på trendkväll med Damernas Värld – vårens härligaste event!

Inspirerande föreläsningar och guidning till de viktigaste trenderna inom mode och skönhet i kombination med shopping till extra förmånliga priser och en lyxig goodiebag – allt detta får du som gäst på Damernas Världs populära trendkväll!

Damernas Världs trendkvällar har blivit en succé – nu är det dags för vårens upplaga!

Under vårens trendkväll, som sker på Clarion Hotell i Stockholm den 14 mars, guidar Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier,modechef Lisa Pettersson och skönhetsredaktör Maria Ahlgren till de viktigaste och hetaste trenderna inom mode och skönhet just nu.

Kvällen gästas dessutom av Camilla Läckberg , Sveriges okrönta deckardrottning med ett brinnande intresse för stil och mode, designern Pär Engsheden som är Nobelklänningarnas mästare och även skapade kronprinsessans Victorias bröllopsklänning, samt Guldknappenbelönade Lars Wallin som har designat galaklänningar för allt från operasångerskor och kungligheter till Eurovisionartister.

Martina Bonnier och Camilla Läckberg testar örhängen. Foto: Daniel Stigefelt Foto: Daniel Stigefelt

Som besökare under trendkvällen får du dessutom träffa Damernas Världs redaktion och mingla med andra läsare!

En biljett till trendkvällen kostar 395 kronor om du är prenumerant på Damernas Värld, och 495 kronor om du inte är det. I priset ingår förutom en härlig kväll även en lyxig goodiebag.

Antal platser till trendkvällen är begränsat – först till kvarn gäller!

 

Klicka här för mer information och för att köpa biljett!

 

Foto: Paulina Westerlind, Kristin Lorenzen

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!