Därför bär Meghan Markle alltid för stora skor (anledningen är så smart!)

Foto: IBL

Stilikonen och prinsessan Meghan Markle har under de senaste månaderna avslöjats med att alltid bära för stora skor. Vi vet anledningen (som vi själva kommer att ta efter!)

Brittiska hertiginnan och tillika stilikonen 

Meghan Markle har länge inspirerat oss med sin oklanderliga looks, inte minst med den fantastiska brudklänning som hon bar till bröllopet med prins Harry. Klassiska klänningar, hattar och kappor i mjuka färgskalor har skapat en signaturstil som får butiker att sälja slut och sajter att krascha varje gång Meghan visar upp en ny look. Men en detalj är det många som missat fram tills nu – Meghan bär nämligen alltid för stora skor. I alla fall när det kommer till klackar.

Foto: IBL

Meghan Markle i märkbart stora skor.

– Det finns inget värre än obekväma skor, och när Meghan bär klackar i flera timmar kan fötterna dessutom svullna. Svullnaden kan orsaka skavsår, och i det långa loppet liktornar, något klackfantasten Victoria Beckham ryktas lida av, säger modeexperten Harriet Davey till The Sun.

Foto: IBL

Prinsessan Meghan använder sig av ett smart knep för att undvika skavsår.

Med tanke på att vi ofta ser Meghan i klackar på kungliga sammanhang kan vi förstå valet av att vilja undvika skavsår till varje pris. Men frågan vi ställer oss är hur skorna kan sitta ordentligt på foten – när de är för stora?

Meghan använder sig av ett enkelt knep, hon lägger nämligen bomull längst fram i skon. När fötterna sedan börjar svullna upp tar hon enkelt ut bomullen – och fortsätter kvällen utan problem. Smart!

Inspireras av Meghans snygga klackar (köplänkar):

1. Lackade klackar från Sam Edelman. Läs mer och köp här.

2. Mockaskor från Filippa K. Läs mer och köp här.

3. Pumps i mocka från Billi Bi. Läs mer och köp här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 165 000 kvinnor - läs Damernas Värld! Se erbjudande!