DE FÖRSTA BILDERNA: Jason Wu för Target

Tidigare i veckan skrev Damernas.se om Jason Wus samarbete med den amerikanska budgetkedjan Target.
Nu släpps de första bilderna från den spännande kollektionen som redan älskas av ett flertal modebloggare världen över, däribland Damernas.se:s Emily Dahl. 

Kollektionen, som Jason Wu skapar exklusivt för Target, kommer att säljas från och med 5 februari 2012 till 6 mars 2012 på Target.se och i deras butiker. Kollektionen rymmer ungefär ett 50-tal plagg och dessutom handväskor och sjalar. För Jason Wu-älskare är detta ett tillfälle som inte bör gå förbi. Billigt är nämligen bara förnamnet, till skillnad från Jason Wus ordinarie prisnivå. Någonstans mellan 140-420 kronor får du betala för ett klädesplagg eller en accessoar ur Jason Wus Target-kollektion. 

Tyvärr går kollektionen inte att nå från Sverige (om du inte har postbox i Amerika), men har du vägarna förbi Amerika kan detta bli en alldeles perfekt souvenir. 

Se fler bilder ur kollektionen genom att klicka på bilderna till höger. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!