Din Sko ♥ Linda Sundblad

Som du kunnat läsa tidigare här på Damernas.se så gjorde Din Sko ett samarbete med tre populära svenska modebloggare tidigare i vår. Till hösten fortsätter skokedjan på samma spår och har skaffat sig ett nytt spännande samarbete... med artisten och modeprofilen Linda Sundblad!

Linda Sundblad började sin karriär som 15-åring då hon sjöng i bandet Lambretta. Sedan bandet splittrades 2005 har hon hunnit med att jobba som programledare i P3-star, modella, tävla i melodifestivalen, släppa soloalbum, singlar och skriva låtar till en rad andra artister. 

För Din Sko har nu den stilsäkra artisten valt ut sina favoritskor ur skokedjans skinnkollektion XIT. Viss del av försäljningen från skorna hon valt ut kommer dessutom att gå till Plans kampanj "Because I am a girl" som arbetar för flickors rättigheter.

Kampanjbilderna som kommer att pryda butikerna visar Linda Sundblad iförd sina favoriter. Från den 3 september finns både kampanjen och skorna i alla Din Sko-butiker.

Spana in Linda Sundblads kampanjbilder och skor som hon har valt ut genom att klicka på bilderna nedan. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!