DV:s modeassistent Qim tipsar om en snygg höstlook

Qim Claesson är modeassistent på Damernas Värld och en fena på mode och trender. När vi frågade honom vilka hans favoritplagg är hösten 2013 valde han en hel look.
– Min höstfavorit är en Prada-inspirerad look. Dessutom är varje plagg i sig köpvärt och trendigt för hösten om man vill bryta ner looken till individuella modeköp!

– Jag tycker att den här kjolen i marinblått är fantastisk! Den är dessutom i skinn vilket är stort i höst, alla typer av plagg görs i detta material denna säsong, till och med t-shirts. Just den här kjolen kommer från Zara

– De här bootsen från Prada är ett par av mina favoritskor för hösten. En rejäl sula känns väldigt aktuell i höst. Det är samma skor som på catwalkbilden.

– Den här tröjan från Topshop tycker jag om. En uppdaterad variant av den vanliga t-shirten, men den känns lite mer ”klädd” än en vanlig t-shirt. Looken skulle bli minst lika cool med en vanlig enkel, men snygg t-shirt.

– Kuvertväskor är intressanta och ger ett elegant intryck. Jag har valt en lite boxigare modell från & Other Stories, men även nätta varianter är fina och passar till fest om det är vad man är ute efter.

– Än så länge är det inte minusgrader! Passa på att använda snygga höstjackor innan det är för sent och den stora dunparkasen måste plockas fram. Den här kommer från Neil Barrett/MyWardrobe

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!