Ebba von Sydow och Emilia de Poret designar solglasögon ihop

Stilsäkra powerduon Ebba von Sydow och Emilia de Poret släpper lagom till våren en kollektion med solglasögon i samarbete med Nividas. Den limiterade kollektionen släpps redan nu i mars – i perfekt tid tills att vårsolen kikar fram.

Säker Stil-duon Ebba von Sydow och Emilia de Poret vet vikten av ett par snygga, hållbara solglasögon och har valt att designa en egen minikollektion i samarbete med svenska Nividas. Kollektionen består av tre solglasögon i olika färger och släpps i mars. Glasögonen är tillverkade i biologiskt nedbrytbart råmaterial och har polariserade solglas vilket innebär bra färgåtergivning, kontrastseende och hundra procents UV-skydd. Solglasögonens markanta design har diskreta influenser från 60-talet. Den limiterade kollektionen tillsammans med ett specialdesignat puderrosa fodral.

– Vi har utgått från vad vi älskar och arbetat fram en statement-accessoar som förhöjer din look. En stilsäker båge som blir en given klassiker i garderoben. Att samarbeta med ett smart, spännande, svenskt kvalitetsmärke som Nividas känns fantastiskt roligt, berättar duon.

LÄS OCKSÅ: Lacoste byter ut ikoniska krokodilloggan – till förmån för utrotningshotade djur 

–  Nividas x Säker Stil är ett spännande samarbete för oss, modellen har blivit väldigt genomarbetad baserat på Ebba & Emilias design och blir ett fantastiskt tillskott till vår övriga kollektion. Att den dessutom är tillverkad i biologiskt nedbrytbart acetat känns helt rätt, säger Axel Jacobsson, VD Nividas.

Kollektionen släpps i begränsad upplaga i mars 2018 och säljs i Nividas butiker i Stockholm och Göteborg samt på Nividas.com/Sakerstil. Klicka här för att komma direkt till butiken.

Psst.. Sparar du hellre shoppingpengarna till en weekend i Milano? Häng med Damernas Världs modechef Martina Bonnier på en fullspäckad resa! Klicka på bilden för att läsa mer och boka:

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!