ELIN KLING DESIGNAR FÖR H&M

Den svenska modebloggaren och stilikonen Elin Kling designar en kollektion för modekedjan H&M . Den minimalistiska kollektionen innehåller nio plagg och två accessoarer, och kommer att släppas i 10 butiker den 3 februari 2011. Priserna kommer ligga mellan 99 och 1 499 kronor.
- Kollektionen är minimalistisk och skandinavisk och innehåller enkla plagg. Jag bestämde mig för att våga göra det enkelt. Jag ville inte dekorera för att bevisa vad jag går för, utan det här är något som jag själv tycker om. Det är min stil, säger Elin Kling till Damernas värld.

Detta är första gången H&M gör ett designsamarbete med en modebloggerska. Tidigare har H&M gjort designsamarbete med designers och modehus som Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Sonia Rykiel, Viktor & Rolf, Matthew Williamson och nu senast, franska modehuset Lanvin.  

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!