Elin Kling ♥ Net-a-porter.com

I dag lanserar den exklusiva webbshopen Net-a-porter sin internationella vår- och sommarkampanj. Kampanjen är fotograferad av den världsberömda fotografen Patrick Demarchelier. Och gissa vem som är ansiktet utåt ... ingen mindre än vår svenska modestjärna Elin Kling.

Elin Kling driver Skandinaviens största modeblogg, Style By Kling, hon är modechef på den egna tidningen Styleby (som är Damernas Världs systertidning), hon har (som enda bloggare) gjort en egen kollektion för H&M och hon har tillsammans med designern Nhu Duong tagit fram märket Nowhere. Nu kan alltså modebloggaren, entrepenören och stylisten Elin Kling dessutom skriva modell för världens mest exklusiva modebutik online på sitt långa cv. 

Kampanjen plåtades i en lyxig villa utanför New York och i kampanjen syns förutom Elin Kling även rockfrun Patti Hansen, hennes dotter Theodora Richards och DJ:n/modellen Harley Viera Newton. Vackra Elin Kling kommer att pryda Net-a-Porter.com och annonser i internationella modemagasin under hela våren.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!