Emilia de Porets favoriter från modeveckan

Det kommer att bli en spännande modehöst 2013. Under modeveckan visades mängder av härliga trender och plagg upp. Coola sångerskan, Guldknappenjurymedlemmen och modeprofilen Emilia de Poret blev särskilt förtjust i en broderad jacka från Altewai.Saome och en halsduk från BACK.

Vilken var den bästa kollektionen enligt dig?Altewai.Saome är en klar favorit men jag tycker även att Carin Wester bjöd på en ovanligt stark kollektion.

Snyggaste plagg?– Jag är som vanligt svag för ALLA Altewai.Saomes  plagg. Men en favorit från deras kollektion var den broderade jackan med stor luva i grönt siden. Närmare perfektion än så kommer man inte.

Snyggaste accessoaren?– Jag älskade Backs halsduk med texten "Back for Good".

Vilken designer överraskade dig mest?– Utan tvekan Whyred. Bästa kollektionen Roland Hjort gjort på länge. Tala om comeback.

Bästa stylingen?– Jag tycker Maria Virgin gjorde ett grymt bra jobb för Whyred.

Kommer du själv satsa på något av plaggen eller accessoarerna som du såg?– I höst satsar jag på bomberjackan med rävsvansmotiv från Carin Wester, en lång svart rock från Whyred, mockaleggings i vinrött från Hunkydory och den broderade jackan från Altewai.Saome .

Bäst klädda på modeveckan enligt dig?Kim Cesarion som uppträdde på Hunkydorys visning helt klädd i Blk Dnm.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!