En klänning, tre outfits – så klär du dig efter vädret i midsommar

Midsommar är precis runt knuten och kanske funderar du fortfarande på vad du ska ha på dig. Som bekant kan vädret skifta från sol och värme till regnskurar och kyla på en blinkning på midsommarafton. Här är tre olika sätt att klä dig efter vädret på midsommar – utan att kompromissa med stilen. Handla looksen direkt i artikeln!

En klänning – tre looks (passar svensk sommar perfekt!)

Våga bryta den blommiga trenden och satsa på en härlig mönstrad klänning. I den här klänningen blir du din egen sommardröm i midsommar – med eller utan fint väder. En mönstrad klänning är dessutom perfekt för fest, semester, bröllop och kommer därför väl till användning vid andra tillfällen i sommar. Klicka hem klänningen och dina andra favoriter direkt i artikeln!

1. Klä dig snyggt för solsken och värme

Klicka på plussen i en bild eller på produkterna för att handla, utcheckning sker med klarna

midsommar-1

Givetvis hoppas vi på sol och värme under midsommarfirandet! Då skippar vi gärna jackan och klär oss i stora solglasögon, tunna smycken och nätta skor att sätta på sig mellan midsommarlekar och svalkande dopp.

 

2. Om regnskuren kommer...

Klicka på plussen i en bild eller på produkterna för att handla, utcheckning sker med klarna

midsommar-2

För att hålla värmen ifall en regnskur dyker upp kan du matcha din klänning till en tuffare skinnjacka för en trendig grungestil. Extra snyggt blir det med ett par lite högre boots till.

 

3. En outfit redo för skiftande väder

Klicka på plussen i en bild eller på produkterna för att handla, utcheckning sker med klarna

midsommar-3

För att vara på den säkra sidan när vädret är skiftande kan du matcha din klänning med en längre eller kortare cape – smidigt att ta av och på och dessutom supertrendigt!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!