Esprit utmanar The Royal College of Art

Det är återigen dags att presentera ett spännande designsamarbete här på Damernas. Denna gång handlar det om modeföretaget Esprit som valt att slå sig samman med designeleverna på The Royal College of Art i London.  Esprit utlyste en designtävling bland skolans nyutexaminerade elever som gick ut på att de skulle skapa ”måste-ha-plagg”  med hållbar utveckling i fokus. En svår kombination kan tyckas, men vinnarna Ryan Mercer, Rachael Hall och Julia Mackenroth lyckades charma juryn. Handgjorda stickningar och etiskt producerad ull var bara några av de saker som Espritjuryn fastnade för i de vinnande kollektionerna.

Vinnarnas plagg säljs under samlingsnamnet Esprit RCA Limited Edition och kommer att finns på 11 utvalda Espritbutiker runt om i världen. Priserna ligger mellan 330 – 2900 kronor och går även att köpa via nätet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!