5 plagg som måste finnas i en basgarderob, enligt Anna Wintour

Vogues chefredaktör Anna Wintour svarar på frågan: Vilka fem basplagg bör jag ha i min garderob?

Trender kommer och trender går, men basplaggen består. I Youtube-serien 

Go ask Anna besvarar Vogues legendariska chefredaktör Anna Wintour frågan: "Vilka fem basplagg måste jag ha i min garderob?" med ett informativt såväl som inspirerande svar.

Wintour menar att det är särskilt viktigt att ha en bra uppbyggd basgarderob om du "är en kvinna on-the-go, som kanske reser mycket eller har ett stressigt jobb och inte vill göra några modemisstag".

De första fyra plaggen hon listar är klassiker: en baströja, klassiska byxor eller kjol, en baskappa och "skor som du älskar, oavsett om det är sneakers eller flats".

LÄS MER: Guide – Så bygger du en komplett basgarderob

Det femte måste-ha-plagget enligt Anna Wintour, är däremot mer oväntat:

"Det är också väldigt viktigt att ha någonting som är roligt, sticker ut och får dig att känna dig fantastisk! Om man har råd tycker jag att man ska satsa på ett spektakulärt smycke! Det är det mest upplyftande plagg en kvinna kan äga, enligt mig."

Här är hela klippet, där Anna förutom basgarderoben, även pratar om Rihannas stil, vem som är hennes favoritmodell och hur viktigt det är med bekvämlighet.

5 basplagg alla bör ha i garderoben, enligt Anna Wintour

1. Baströja

2. Klassiska byxor eller kjol

3. Baskappa

4. "Skor som du älskar"

5. Ett spektakulärt smycke

 

LÄS OCKSÅ:

8 stilrena vita skjortor (ett måste i basgarderoben!) 

14 plagg att investera i för en komplett basgarderob (steg för steg!)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + Clarins produkter & necessär. Köp nu!