Foto: EVAHELENAPR

Förförisk vintage

I höst lanserar supermodellen Elle Macpherson Intimates, en vintage-inspirerad underklädeskollektion med färgstarka underkläder i bäriga toner och feminina skärningar. Vi kan även avslöja att den hyllade D-G  kollektionen med stora kupor kommer tillbaka i en tredje säsong. 

För DV Mode berättar supermodellen bakom företaget, Elle Macpherson att hon som ung var en surfartjej som inte brydde sig om mode, men att underkläder alltid intresserat henne.
"Underkläder är stommen i din klädsel, arkitekturen som bär kläderna. Och de har ett känslomässigt värde, du känner dig annorlunda med snygga bekväma underkläder", berättar Elle Macpherson för DV Mode. 

Den nya kollektionen släpps inte förrän i höst men redan nu kan du i DV Mode läsa mer om Elle Macpherson och hennes resa från surfartjej till supermodell och affärskvinna. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!