Förvara med stil

I tre delar ger Christine DahlmanElfa sina bästa förvaringstips till dig som vill få ordning i ditt hem. Här är första delen i vägen till ordning och reda.

1. Använd väggar och effektivisera förvaringen från golv till tak. Till exempel kan du utnyttja utrymmet mellan två väggar – fyll med smart och praktisk för­varing och avsluta med snygga skjutdörrar.

2. Vad ska du förvara? Hängande kläder, skor, vikta kläder? Hobbyprylar, verktyg, porslin eller böcker? Behöver du allt? Kan något skänkas eller kastas? Mät bredd, höjd och djup. Sedan kan du börja planera din förvaring.

3. Ordna kläderna som du brukar bära dem i garderoben. Det känns naturligt att leta så. Hyllplan bör inte vara för djupa. Det blir lätt oordning och kläder göms. Mindre djupa hyllor som placeras tätare gör att du får plats med fler klädhögar och det blir lättare att sortera och hålla ordning. 

Nästa tips kommer i nummer 9 och handlar om förvaring genom livet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!