Förvaring genom livet

I tre delar ger Christine DahlmanElfa sina bästa förvaringstips till dig som vill få ordning i ditt hem. Här är andra delen i vägen till ordning och reda.

Missade du del 1? Spana in hur du förvarar med stil här: Förvara med stil del 1

1. Ett förvaringssystem ska förenkla din vardag – genom hela livet. Det är därför bra att skaffa ett system där alla backar, hyllor, byxutdrag, skoställ och övriga produkter har samma bredd. Det gör det enkelt att både planera och montera. 

2. Det blir enkelt att bygga om allteftersom åren går och dina behov förändras. Något som kan komma väl till hands när nalle­björnar och sagoböcker inte längre är det enda som behöver en plats. Eller när väskor, kläder och andra saker plötsligt kräver mer plats och oftast hamnar i en hög på golvet
i tonårsrummet. 

3. Man samlar på sig mycket genom livet - snygga kläder inte minst. Många så snygga att de förtjänar att visas upp och hänga eller ligga där de kan bli beundrade. Under åren som går blir tillhörigheterna allt viktigare. Många bär på minnen från speciella tillfällen som förtjänar lite extra omtanke. Unna dina handväskor en egen hyllkorg och låt dina scarfar lyftas upp och hänga fritt. 

4. Hur kan man skapa ordning och reda på ett enkelt sätt? Med en flexibel förvaringslösning kan du justera, flytta runt och lägga till produkter precis som du vill. Behoven skiftar med tiden och med smart och kompatibel inredning blir det både roligt och enkelt att förändra din förvaring. Ge dina ägodelar det utrymme de förtjänar och skaffa dig ett förvaringssystem som är perfekt både i dag och i framtiden. 

Nästa del av Elfas förvaringsskola kommer i nummer 11 och handlar om Dressing rooms.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!