Franska modehuset Sandro kommer till Sverige — här öppnar första butiken

Sandro erbjuder mode för kvinnor som kännetecknas av rena linjer och sofistikerad enkelhet — vi säger hurra till den svenska butiksinvigningen!

Lagom till våren slår det franska modehuset Sandro upp dörrarna till sin första fristående konceptbutik i Sverige, på Biblioteksgatan 12 i Stockholm. Märket grundades 1984 av Evelyne Chetrite och klädesplaggen är gjorda för den moderna och sofistikerade kvinnan med oväntade inslag av detaljer. Inspirationen kommer ifrån gatumiljöer, städer, arkitektur och Evelynes barndom i Marocko.

 Vi ser fram emot att välkomna våra svenska kunder till vår öppning av Sandro i Stockholm och är mycket glada över att vara en del av Bibliotekstan, berättar Jean-Philippe Hecquet, VD på Sandro.

LÄS OCKSÅ: Efter branden: Här öppnar Arket (snart!) sin första butik i Sverige

Butiken kommer att erbjuda sitt fulla sortiment av mode och accessoarer för kvinnor. Öppningen av butiken är en strategi från Hufvudstaden att utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta destination för svenskt och internationellt mode.

 Vi är glada över att Sandro väljer Bibliotekstan för sin första konceptbutik i Sverige. Etableringen kompletterar befintligt utbud väl och kommer att stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats, berättar Emanuel Westin, chef för affärsutveckling butik Stockholm, Hufvudstaden.

LÄS OCKSÅ: Alexa Chung släpper kollektion med Superga (prinsessornas favoritsneakers!)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!