Fynda designerväskor, kläder och smycken

Auktionsföretaget  Bukowskis kör en favorit i repris. Mellan den 9-13 mars 2011 slår Bukowskis nämligen upp portarna till "Vintage & juveler", en utställning med lyxmode, designerväskor och smycken. De utställda föremålen kan du sedan köpa under en auktion som hålls den 14 mars 2011. 

Under förra årets auktion kunde du fynda  Chanel-smycken,  Lanvin-kreaktioner och designerväskor under auktionen. Dessutom såldes en gedigen koffert från  Louis Vuitton. Det var auktionens mest populära föremål, och prislappen landade på 138 000 kronor. Men gråt inga vintagetårar. Här kan du göra riktiga fynd, och priserna har ett brett spann från 500-30 000 kronor. Något för alla plånböcker. 

Nytt för i år är att Bukowskis värderar vintagekläder på  NK i Stockholm och i Göteborg den 12 och 13 februari 2011. Så om du har en designerväska, smycken eller ett lyxigt plagg i din garderob som du tröttnat på, passa på att få det värderat, och kanske sålt. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!