Fynda designerväskorna second hand – här är bästa butikerna online

Sugen på den där YSL-väskan som utgick för ett par år sen, eller trånar du fortfarande efter klassiska Chanel 2:55? Eller har du alltid drömt om ett par Louboutin skor? Damernas tipsar dig om bästa och lyxigaste vintageshoppningen – online.

Vintage från alla världens hörn

Med sex miljoner användare i över 50 länder i Europa, USA och snart även Australien, Hong Kong och Singapore kan du på Vestiaire Collective hitta godbitarna du trånat efter länge. Hos Vestiaire Collective kan du hitta allt från svenska Acne Studios till franska Hermès och Louis Vuitton. Leta efter klassikerna till dig eller kanske till din pojk– eller flickvän. Här inne kan man botanisera i timmar.

Gå in på: www.vestiairecollective.com

Hos Vestiaire Collective synas produkterna noggrant av experter innan de säljs vidare på deras hemsida.

Lyxig vintage från modehusen

Willhelmina Vintage säljer lyxig vintage från modehusen Louis Vuitton och Chanel. Föredrar du att klämma på dyrgriparna innan så har företaget sin bas i Göteborg.

Gå in på: www.willhelminavintage.se/shop

Adress: Västra Hamngatan 6, 41117 Göteborg.

LÄS MER: 22 prisvärda märkesväskor – med hög modegrad

Fynda i Facebooks köp- och säljgrupper

Hittar du inte det du letar efter? Har du Facebook så kan du även göra riktiga fynd där. I grupperna ”Lyxloppis” och ”Lyxloppis Stockholm” kan du hitta allt från klassiska Chanel-väskor till kläder och accessoarer från Gucci, Saint Laurent, Marc Jacobs och en mängd andra lyxmärken. Är du ute efter en specifik vara kan du också göra en efterfrågan och i många fall – få napp!

Märkesbonanza hos Affordable Luxury

Hos en av Skandinaviens största sajter för vintage kan du hitta både de billigare lyxmärkena och de riktigt dyra – men ändå till ett humant pris om man jämför vad produkterna ligger på i nypris. Onlinebutiken har även ett showroom i Sturegallerian i Stockholm.

Adress: Sturegatan 4c, 114 35 Stockholm

Gå in på: www.affordableluxurys.com

Foto: Getty Images/iStockphoto / kurmyshov

Stort utbud av lyxiga designermärken

Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Celiné och Prada är bara några av alla modemärken som trängs i The Vintage Boutiques onlinebutik. Företaget är Stockholmsbaserat och de har även en butik dit man kan gå och klämma på produkterna. Dock är den för tillfället stängd på grund av ombyggnad.

Adress: Karlavägen 36 på Östermalm i Stockholm

Gå in på: www.thevintageboutique.se

LÄS MER: Guide: Tidlösa designerväskor som är värda att investera i

Shoppa lyxiga klassiker från ditt favoritmodehus

Hos The Brown Paper Bag kan du hitta riktiga vintageklassiker från Chanel, Hermés, Louis Vuitton och Celiné. Sajten får ofta in produkter så hittar du ingenting första gången så är det värt att titta in titt som tätt i hopp om att hitta den absoluta favoriten.

Gå in på: www.thebrownpaperbag.net

Bubblare: Låna lyxfavoriten – lämna tillbaka när du vill

Har du inte råd att köpa drömväskan finns det möjlighet för dig att hyra den. Sajten Rent A Trend är en onlineplattform som för samman användare för uthyrning av märkeskläder och accessoarer. Har du en riktig klassiker som du inte vill göra av med, men som inte tillgodoser dina behov just nu? Hyr ut den! Har du alltid undrat hur det känns att

hålla i en Chanel? Nu har du chansen. Väldigt smart, både ekonomiskt och miljömässigt. Sajten erbjuder e-avtal för att säkra uthyrning och verifiering av användare.

Gå in på: www.myrentatrend.se för att läsa mer.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!