Fyndchans på Marie Laveau i Stockholm

Är du sugen på att gå klädd i de senaste plaggen från modemeckat Milano eller stilsäkra Berlin? I december får du chansen. Moodformode intar nämligen Stockholm.

Moodformode är popup-butiken som slår upp dörrarna på Marie Laveau i Stockholm under några dagar i december 2012. Där kommer det att dukas upp ett buffébord av designade plagg från Italien och Tyskland. Klädmärken som Saint Noir, Blame fashion, Maurizio Miri och Don't shoot the messenger, som än så länge är helt okända i Sverige, men som säljer som smör i respektive land kommer och gästar huvudstaden. 

Moodformode har även tagit fram en specialdesignad t-shirt för detta tillfälle. Tröjan är formgiven av den italienska illustratören Gioia Corazza och säljs enbart i deras popup-butik. Låter detta intressant? I så fall bör du bege dig till Marie Laveau mellan den 7-9 december 2012. 

Spana in några av plaggen genom att klicka på bilderna nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!