Hanna Fridh visar trendiga solglasögon

Sania Claus Demina har för DV-Mode träffat sex stilsäkra it-tjejer som visar upp sommarens solglasögon. Håll utkik på sajten, under veckan visar vi fler inspirerande tjejer i sommarens trender.

Här visar modellen Hanna Fridh  Dolce & Gabbanas trendiga modell med detaljer i barock stil. 

Beskriv din stil med tre ord!– Feminin, färgglad fast med lite edge.Vilken typ av solglasögon föredrar du? – Jag älskar Dolce & Gabbanas med blommorna. Annars tycker jag om Le Specs solbrillor med coola glas. Vad tillför solglasögon en look?– Det ser ballare ut och jag älskar att man kan småspana på folk utan att de ser det.Planer i sommar? – Hänga ute på landet med familjen. Jag längtar efter sena sommarnätter med
vänner på F12.

Var shoppar du helst?– Jag har egentligen ingen favoritbutik sådär, men jag har plåtats för H&M:s nya märke & Other Stories och där lär jag shoppa mycket framöver. Lyx eller budget? – Jag tycker att man ska investera i väskor och skor som är tidlösa och sedan är detbara att blanda lite som man känner för.
Vilket är ditt favoritplagg? – En svart catsuit från American Apparel.Vad har du för stilförebild? – Har alltid gillat Sienna Millers klädstil för att den är clean, snygg och alldagligt användbar utan att se tråkig ut.Vad skulle du aldrig ha på dig?– Det finns inte mycket jag inte skulle ha på mig, men om jag måste välja så blir det nyproducerad päls. Jag använder päls men har alltid päls som jag köpt second hand eller liknande. Skulle aldrig få för mig att köpa ny päls. 

SNABBA FAKTAÅlder: 21 år. Yrke: Modell.
Bor: I Stockholm. Familj: Pappa, två storasystrar och tre halvnakna katter.
Aktuell: Modell på Mikas.

Frida bär en klänning av siden, 2 800 kr, från 2nd Day och solglasögon av acetat, 3 450 kr, från Dolce & Gabbana.

FOTO: KRISTINE WREYFORD  HÅR: CATHERINE LEHTONEN/AGENT BAUER  MAKEUP: PARI DAMANI/
AGENT BAUER

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!