Foto: KNOTAN

The Cords & Co nytt svenskt märke – helt fokuserat på manchester

I dag lanseras The Cords & Co – ett nytt svenskt märke som helt och hållet fokuserar på plagg i manchestertyg. Se första kollektionen här!

Det är gänget som startade upp strumpföretaget Happy socks för snart tio år sedan som ligger bakom The Cords & Co.

– Vi är nu redo att dela med oss av det vi arbetat så hårt med – en fantastisk kollektion men framförallt ett material som alla har en relation till men som inget annat varumärke helt har dedikerat sig åt, säger Omar Varts, vd på The Cords & Co.

Omar Varts, vd. Foto: Christian Gustavsson

The Cords & Co öppnar sina två första butiker den 24 augusti. Båda butikerna ligger i Stockholm, den ena på Södermalm och den andra på Stureplan.

Mikael Söderlindh, grundare.

Den 31 augusti öppnar fyra butiker till; en i New York, en i Los Angeles, en i London och en i Paris. Plaggen kommer också kunna köpas online.

– Att vi öppnar våra sex butiker i globala modehuvudstäder, lanserar en webbshop och teamar upp med flera etablerade och inflytelserika varumärken och människor förklarar ganska bra vad det är vi strävar efter – att få människor världen över att återupptäcka sin kärlek till manchester, säger grundaren Mikael Söderlindh.

The Cords & Co – se första kollektionen här:

Foto: KNOTAN
Foto: KNOTAN
Foto: KNOTAN
Foto: KNOTAN
Foto: KNOTAN
Foto: KNOTAN
Foto: KNOTAN

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!