Happy Socks & Keds

Det går bra för svenska Happy Socks. Företaget startade med en vision att göra varje dag lite roligare. Hur? Jo, grundarna Viktor Tell och Mikael Söderlindh hävdade bestämt att man med små medel skulle kunna komma långt. Så de bestämde sig för att börja tillverka ...strumpor. Strumpor i roliga färger och fina mönster. Och affärsidéen verkar ha gått hem. Idag säljs Happy Socks i över femtio länder.

I höst samarbetar strumpföretaget med de amerikanska skoskaparna Keds. Tillsammans lanserar de nu Kedsklassikern Champion i ett typiskt Happy Socks-mönster. Skokartongen innehåller även ett par glada, randiga strumpor. De limiterade paketen kommer du att kunna inhandla på Happy Socks hemsida samt i utvalda butiker.

En av höstens stora trender är att man ska mönstermixa. Så varför inte möta den kommande säsongen i prickiga skor och ett par randiga strumpor? 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!