Här är accessoaren som tog hem Formex designpris (den finns i vår shop!)

Årets vinnare av designpriset Formex Formidable har utsetts – grattis säger vi till designern och illustratören Emma Fällman! Du hittar hennes vackra sjalar i Damernas Världs premiumshop.

Just nu pågår den årliga Formex-mässan i Stockholm och i går delades designpriset Formex Formidable ut. I år gick det till Emma Fällman för hennes sidensjalar med djurmotiv, som du kan klicka hem i Damernas-shoppen! Hela januari får du dessutom fri frakt – ange bara rabattkoden FRIFRAKT.

Det fina priset vann Emma med motiveringen: "Emma Fällmans Totem tiger står för styrka, mod och skönhet. Och hennes kakadua representerar positiv förändring. Det här är ung svensk form med attityd. Med ett bildspråk som andas både storstadens tatueringar och allmoge i en spännande mönsterkavalkad. Det väcker tigern i oss."

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxiga produkter från Filorga. Köp nu!