Haute couture från Chanel

Coutureveckan i Paris har precis avslutats. En vecka fylld av handgjorda mästerverk och spektakulärt hantverk. Här på Damernas.se bjuder vi på godbitar från veckan som inte kan beskrivas som något annat än en fröjd för modeögat. Ni har redan fått se Raf Simons vackra skapelser för Christian Dior och Elie Saabs fantastiska hantverk. Nu är det dags njuta av haute couture skapad av ingen mindre än Karl Lagerfeld!

Chanels visningar består sällan av en enkel catwalk. Och vad Karl Lagerfeld hade hittat på för modehuset denna gång? Inspirerad av Shakespeares "En midsommarnatts dröm" lät Lagerfeld bygga en hel mystisk skog inne i Grand Palais! Kollektionen inleddes med skräddade dräkter och klänningar i sann Chanel-anda och den avslutades med två brudar som kom gående hand i hand genom skogen. Däremellan syntes extraordinära blomsterbroderier och applikationer, transparenta material, svartvita kontraster och höga spets-stövlar. 

För att kika in i Chanels romantiska couture-värld, klicka på bilderna nedan.
 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!