Haute couture från Jean Paul Gaultier

Coutureveckan i Paris är en vecka fylld av handgjorda mästerverk och spektakulärt hantverk. Här på damernas.se bjuder vi på godbitar från den spännande veckan. Ni har redan fått se Raf Simons vackra skapelser för Christian Dior, Elie Saabs glittrande aftonklänningar, Chanels förtrollande couture-skog, den hyllade couture-kollektionen från Valentino och Alex Mabilles pastellfärgade klänningsdrömmar. Nu är det dags att presentera haute couture från en av dess gamla rävar: Jean Paul Gaultier

Han har haft en fantastisk modekarriär i hela 35 år (trots att han i början av den långa karriären kallades för det franska modets enfant terrible/värsting). 

Vad Jean Paul Gaultier bjuder på är alltid lika spännande och i denna couture-kollektionen är det "Indian gypsies" som är temat och inspirationen. Visningen inleddes med ränder och avslutades med att fyra små flickor i indieninspirerade tyllklänningar sprang ut ur en av modellernas stora kjolar.
Däremelllan syntes svepande sjalar från öst, mönstermixar, starka färger och metalliskt skimmer.

Njut av haute couture på hög nivå genom att klicka på bilderna nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!