Haute couture från Valentino

Coutureveckan i Paris har precis avslutats. En vecka fylld av handgjorda mästerverk och spektakulärt hantverk. Här på Damernas.se bjuder vi på godbitar från veckan som inte kan beskrivas som något annat än en fröjd för modeögat. Ni har redan fått se Raf Simons vackra skapelser för Christian Dior, Elie Saabs glittrande aftonklänningar och Chanels förtrollande couture-skog. Nu är det dags att presentera haute couture från några vars klänningar fick applåder mitt under visningen. Vi pratar förstås om Valentino!

Spets, brodyr, flygande chiffong. Vem gör det vackrare än Valentino? De italienska designmästarna Maria Grazia Chiuri and Pierpaolo Piccioli har skapat en couturekollektion som andas lätthet och vår med blommor, fåglar och fjärilar i utsmyckningarna. Hantverket är alltid en fröjd hos Valentino, i deras couture-kollektioner i synnerhet. Här tog en enda kjol 600 timmar att brodera mönster på. 

Njut av haute couture från Valentino genom att klicka på bilderna nedan.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!