Hetaste modet

Under veckan har vi bett Damernas Världs moderedaktion att sammanfatta det bästa från catwalken. De har alla tipsat om några enskilda plagg, och här är sex plagg som de tror kommer att bli IT-plagg, våren och sommaren 2011.

1. Halva Damernas Världs modeteam fastnade på bild, Martina Bonnier, Robert Nordberg och Karolina Ytterberg på väg till Hopes visning.2. Robert Nordberg tror på om guldboleron från Ida Sjöstedt.3. Linda-Katarina Anderberg  gillar en grå huvklänning från Ann-Sofie Back.4. Karolina Ytterberg tror på den svepande långklänningen i siden från Carin Wester5. Martina Bonnier  gillar den asymmetriska, transparenta skjortan från Ann-Sofie Back och 6. elegansen i den grå siden rökrocken med matchande sidenbyxor från Rodebjer.7. Slutligen accessoaren som redan blivit en snackis i modevärlden, plastskor från Cheap Monday.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!