Hitta vårmodet som passar just dig i kedjornas vårkollektioner

Våren är äntligen här och vi längtar efter att uppdatera garderoben med nytt och härligt vårmode. Här nedan hittar du smakprov ur flera av de stora kedjornas vårkollektioner. Oavsett om du vill se en revival från 90-talet eller 50-talet, om du vill ha enkla snitt eller brokiga mönster så lovar vi att du kommer kunna hitta en trend som passar just dig och din garderob.

Enligt budgetjätten Zaras lookbook går vi 2014 en ljus vår till mötes. Färgskalan domineras av vitt, beige och puderrosa, men givetvis hittar vi även svarta plagg i färgpaletten. Silhuetten är rak och enkel, 90-tals inspirerad, sportig och välklädd på samma gång. Fler bilder på vårmodet från Zara hittar du här. 

I vår lanserar Lindex en linje med extra fokus på elegant storstadsmode. Kollektionen går under namnet Extended och är inspirerad av streetstylemode med enkla snitt, eleganta silhuetter och djupa urringningar. Färgskalan är sobert neutral med svart, grått och crèmevitt. Fler bilder på Lindex vårmode hittar du här. 

Hippie chic är stilen som kännetecknar H&M:s vår- och sommarkollektion 2014. Jane Birkin och Françoise Hardy är stilikoner som inspirerat till de bohemiska silhuetterna och som tillsammans med en rockig styling utgör basen i budgetjättens vårmode. Transparens, spets, denim och läder finns bland materialen, medan volanger, tofsar och spetsar sätter den bohemiska känslan.  Fler bilder på H&M:s vårmode hittar du här. 

I Vero Modas lookbook för vårmodet 2014 står etnografiska mönster i centrum. Svart och vitt dominerar mönsterbilden som även kombineras med rött i olika nyanser. Bland accentfärgerna finns även mörkblått och mörkgrönt. Fler bilder på Vero Modas vårmode hittar du här. 

Vårmodet från Ellos är både avslappnat, prepy och vintage-elegant på en och samma gång. Propra klänningar med markerad midja varvas med avslappade byxor med mycket vidd och färgskalan domineras av vitt och olika nyanser av blått. Fler bilder från Ellos vårmode hittar du här.

I vårmodet 2014 bjuder MQ på en välskräddad kollektion. Marinblått, rött, ljusblått och vitt dominerar färgskalan och enfärgade kostymer kombineras med vackra grafiska mönster. Fler bilder från MQ:s vårmode hittar du här. 

Kappahls vår- och sommarmode 2014 har tre tydliga inspirationskällor. I den marina delen är färgpaletten mörkblå, vit och röd och grova stickningar blandas med chinos och khaki-byxor. I den vintageinspirerade delen finns den mörkblå nyansen kvar med vita prickar och v-ringningar, samtidigt som vita böljande klänningar står för en boho-chic och romantisk stil. Fler bilder på Kappahls vårmode hittar du här. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!