H&M gör designsamarbete med Balmain

Balmain blir nästa samarbetspartner för svenska H&M. Kollektionen släpps i november och kommer att innehålla plagg och accessoarer för både kvinnor och män. – Det är otroligt spännande att ha Balmain som gästdesigner hos oss på H&M och vi ser fram emot att engagera alla våra fans, säger Ann-Sofie Johansson, kreativ rådgivare på H&M i ett pressmeddelande.

Balmain grundades i Paris på 1940-talet och det franska lyxmärket andas lyx och flärd. Olivier Rousteing är chefsdesigner och kreativ chef för märket. Under gårdagens Billboard Music Awards i Las Vegas dök han, tillsammans med stjärnorna Kendall Jenner och Jourdan Dunn, upp i plagg signerade Balmain x H&M – och avslöjade på så vis designsamarbetet med H&M.

– Jag vill tala till min generation: det är min främsta drivkraft som designer. H&M ger mig den unika möjligheten att låta alla ta del av Balmains värld, att dela drömmen och skapa en global rörelse med #HMBalmaination, där vi skapar en känsla av samhörighet under en och samma hashtag. Det här samarbetet känns väldigt naturligt för mig; H&M är ett varumärke som alla har en relation till, och det skapar en gemenskap som jag känner väldigt starkt för, säger Olivier Rousteing i ett pressmeddelande.

Här kan du se en tjuvkik på de första kampanjbilderna och hela Balmain + H&M-kollektionen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Balmain x H&M släpps den 5 november i runt 250 butiker världen över och online på hm.com.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins. Köp nu!