H&M presenterar nytt designsamarbete!

Svenska modekedjan H&M är kända för sina många designsamarbeten. Några av dem som har samarbetat med H&M genom åren är Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Viktor & Rolf, Roberto Cavalli, Comme des Garçons, Matthew Williamson, Jimmy Choo, Sonia Rykiel och Lanvin.
I dag rapporterar H&M att nästa designsamarbete görs tillsammans med italienska modehuset Versace.
Kollektionen, som har fått namnet  Versace for H&M,  kommer att innehålla dam- och herrplagg och accessoarer, och designmässigt kommer kreationerna ta avstamp i Versaces historia, där läder, färg och tryck har en central roll. 

Kollektionen är gjord tillsammans med modehusets kreativa chef, Donatella Versace, och kommer släppas online, på Hm.com, i höst, närmare bestämt den 17 november 2011.

Inte nog med det. Du kommer även kunna få en dos Versace nästa vår. H&M släpper nämligen en pre-spring kollektion signerad  Donatella Versace i januari 2012. Kollektionen kommer endast säljas online i Sverige, och andra länder som har tillgång till H&M:s webbshop.  Pre-spring-kollektionen släpps 19 januari 2012.

UPPDATERING! Nu kan du spana in de första bilderna från kollektionen Versace for H&M!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + solskydd & necessär för endast 199 kr. Köp nu!