H&M släpper ännu en Conscious collection 2012

Den svenska modekedjan H&M kan inte få nog av hållbart mode (hur bra är inte det?). Förra veckan kunde du se deras sprillans nya kollektionskoncept Exclusive Conscious collection, som är en exklusivare variant av deras omåttligt populära Conscious collection, som är H&M:s återkommande, miljöinriktade kollektion.

Exclusive Conscious collection innehåller en rad spännande cocktailklänningar så väl som voluminösa festklänningar. En lyxigare kollektion än vi är vana att se under denna vinjett.
Grät du en modetår för att Conscious collections karaktäristiska, enkla och romantiska plagg inte ingår i vårens kollektion? Torka tårarna.
H&M släpper - förutom sin Exclusive Conscious collection - även en "vanlig" Conscious collection, innehållandes just detta romantiska DNA. 

Vårens Conscious collection innehåller söta, pastellklänningar, broderade blusar och tunna chiffongblusar i blommigt mönster. Du kan se hela vårens Conscious collection genom att klicka på bilderna nedan. 

Ta en närmare titt på H&M:s Exclusive Conscious collection

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!