H&M släpper Conscious exclusive collection i samarbete med Hollywoodstylist!

Den 4 april är det dags att tränga sig i kö utanför H&M eller sitta redo vid datorn. Svenska modekedjan släpper en festkollektion i ekologiska och återvunna material i samarbete med en  Hollywoodstylist!

Stylisten är ingen mindre än Samantha McMillen som stylat celebriteter som Johnny Depp, Dakota Fanning, Diana Agron, Carey Mulligan och Taylor Lautner.
Bland de festliga plaggen som McMillen varit kreativ rådgivare för syns våriga pasteller i mintgrönt och puderrosa samt vackra vita spetsar och fluffig tyll. Även it-plagg som kimonon, vida festbyxor, kostymer och byxdräkter med smokingdetaljer finns representerade i festkollektionen.

Priserna på plaggen ligger mellan 599 kr – 2 999 kr och de kommer att lanseras i 140 butiker över världen. Tre av butikerna finns i Sverige (Hamngatan 22, Stockholm, Sergelgatan 1, Stockholm och Drottninggatan 56, Stockholm) och för alla som inte befinner sig nära Stockholm är det hm.com som gäller.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård & doftljus. Köp nu!