H&M x Marni samarbetar med Röda Korset

 Som Damernas.se  tidigare rapporterat  gör H&M en vårkollektion tillsammans med modehuset Marni. I kollektionen trängs det flera trendplagg som veckande kjolar, mönstrade klänningar, smycken, skor och väskor i typisk Marni-anda. Men samarbetet tar inte slut där. Nu kan Damernas.se rapportera om att H&M och Marni designar en T-shirt till förmån för Röda Korset.

Hela 25 procent av vinsten från den unisex-designade T-shirten kommer att gå till arbetet för jordbävningarna som drabbade Japan för ett år sedan. T-shirten kommer att vara tillgänglig i H&M:s butiker tillsammans med de andra plaggen från H&M x Marni-kollektionen från och med 8 mars 2012. T-shirten är som resten av kollektionen i typisk Marni-DNA.

Ytterligare en nyhet gällande H&M x Marni-kollektionen är att Academy Award- och Golden Globe-vinnaren Sofia Coppola ska regisera en kampanjfilm för H&M x Marni-kollektionen. Filmen är filmad i det heta Marocko, Marrakech, och kommer att visas runt om i världen på bio, tv och online som ett komplement till den redan storsatsade kampanjen.

Hur kul låter inte det?! 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxig hudvård från Exuviance. Köp nu!